Despre noi

Frizeria LICURICI

Frizeria LICURICI Brașov – frizerie pentru PICI, mămici, tătici, bunici – este cea mai frumoasă și mai primitoare frizerie din Brașov. Din dragoste pentru familie am creat acest loc minunat ! Realizăm frizuri/coafuri pentru cei mici și pentru adulți.

Copiii vin la „LICURICI” ca într-o adevarată țară a minunilor plină de culoare și de jucarii și pot lua loc în scaunelele speciale de tuns pentru a porni în aventură.

Nu i-am uitat nici pe părinți și bunici, astfel încât am dotat frizeria cu scaune de tuns și pentru ei. De asemenea mini-salonul pentru spălat / coafat / vopsit este situat într-un spațiu separat de cel destinat copiilor.

Ne dorim ca FRIZERIA LICURICI să devină frizeria familiei dumneavoastră. Pe lângă locul de joacă adresat celor mici vă așteptăm și cu o mică zonă de shopping cu articole de îmbrăcăminte pentru copii (produse în Brașov), din bumbac (tricouri, bluzițe, maieuțe, chiloței, pijămăluțe), jucării, cărți și diverse accesorii (agrafe de păr, cordeluțe), articole de sezon.

Licurici este un loc de distracție și voie bună pentru cei mari și cei mici, dotat cu:

  • scaunele de tuns pentru copii
  • scaune de tuns pentru adulți
  • mini-salon pentru coafură
  • televizoare, jucării, băuturi răcoritoare
  • mini-magazin cu articole pentru copii
  • parcare GRATUITĂ în fața locației, cu locuri nelimitate
  • mici „surprize dulci” pentru copiii care ne devin clienți.

ECHIPA LICURICI

CE SPUN CLIENTII

Nota 20. Recomand! Am fost si la alte frizerii dar nu se compara cu doamnele de aici. Rabdare rabdare rabdare!
_Ciprian Boca, client
Foarte tare!!! Am pornit cu cel mic catre frizerie fiind convinsa ca ma voi intoarce cum am plecat :)), dar n-a fost asa. Doamnele sunt adevarate profesioniste. L -a linistit pe nazdravanul meu imediat. Un loc in care te simti minunat. Multumim!
_Monica Florea, client
Zâmbete, culoare și profesionalism! Recomand cu încredere!
_Cristina Aida, client
Baietelului meu (2 ani) i-a placut foarte mult, a fost prima data cand nu a plans deloc, imi place faptul ca nu este foarte aglomerat, si nu in ultimul rand ca poti parca masina chiar in dreptul intrarii.
_Ioana Voinescu, client
Si eu, si tati, dar mai ales fiica-mea am fost foarte incantati de masinuta care i-a fost scaun. Despre doamna care a tuns-o nici nu mai vorbesc: rabdare, grija, profesionalism. Greu cu fata la plecare pentru ca nu se mai dadea dusa. Drept pentru care am recomandat frizeria si altor prietene cu copii!!!
_Violeta Nitoiu, client
client_04
client_01
client_02
client_03
client_05
Skip to toolbar