PRIMUL TUNS AL BEBELUSULUI

Primul tuns al bebelușului” este un moment special pe care îl puteți imortaliza printr-o diplomă specială ce va conține o șuviță din părul copilului.

Echipa noastra de „licurici” este una specială care are răbdarea și abilitatea de a tunde micii copii. Cu trucurile lor deosebite fac ca tunsul să nu mai fie o „sperietură”. Pentru asta am pregătit: scăunele speciale de tuns, televizoare cu desene animate, diverse jucării și „mici”surprize dulci și lipicioase.

Când e momentul sa veniti cu cel mic la tuns?

Vârsta la care bebelușii sunt pregătiți pentru prima tunsoare diferă în funcție de podoaba capilară pe care o moștenesc la naștere. Nu există o vârstă anume la care să se producă acest eveniment în viața copilului.

Așadar, dacă micuțul s-a născut cu o claie de păr drăgălață care începe să devină incomodă, atunci îl poți aduce la tuns, la frizeria noastră.

Însă părinții preferă să tundă copiii mai târziu și din cauza faptului că atunci când cresc au mai multă răbdare.

Cum pregatiti copilul pentru primul tuns?

Fiind o experiență nouă pentru copilaș este normal să fiți și dvs., părinții, pregătiți sufletește pentru aceasta. E posibil ca lacrimile să apară, așa că puteți urma câteva sfaturi pentru a vă asigura că evitați frica celor mici:

  • Puteți aduce copilul înainte cu câteva zile pentru a se familiariza cu locul.
  • Jucați-vă acasă de-a salonul de frumusețe: așezați-l într-un scaun mai înalt, stropiții părul cu „apă magica” și cu o foarfecă de jucărie prefaceți-vă că îi tăiați părul.
  • Alegeți o oră potrivită în funcție de programul copilului dvs. De preferat să nu fie ora de somn sau de masă.
  • Puteți aduce jucăria preferată a copilului astfel îl poate ține ocupat; și noi avem jucării cu care se poate juca cel mic.
  • Dacă micuțul refuză să stea în scăunelul special de tuns atunci poate sta în brațele dvs. Poate pe viitor vom instala și o masinuta gen „Flinstone”…
  • În timpul tunsului este de preferat să folosiți cuvinte precum „a aranja” sau „a coafa” în loc de „a tăia” sau „a tunde”.
  • Pentru instrumentele din salon puteți folosi câteva porecle de genul „apa magică”, „mașinuță de vânt” sau „albinuță”.
  • Și…nu uita să îi faci poze bebelușului și să păstrezi eventual primele șuvite tăiate într-un album special; sunt amintiri frumoase pe care le poți depăna cu copilul peste ani și… ne-ar plăcea și nouă să ne postezi o poză pe pagina de FB. La Frizeria Licurici vom imortaliza momentul prin Diploma „Primul tuns”.

Va asteptam cu mare drag la Frizeria Licurici… frizuri de pici, mamici, tatici, bunici!

Skip to toolbar